Wie zijn wij?

Annelies Vivijs


Annelies Vivijs - Logopediste en opvoedingsondersteuner

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik mensen wou helpen. Ik heb een hart voor kinderen, maar als ik eerlijk ben… hou ik gewoon van mensen.
Ik ben getrouwd met Chris en wij kregen twee kinderen; Marie en Stan.
Ik heb 15 jaar ervaring in het begeleiden van zowel kinderen als volwassenen. Als logopedist-stottertherapeut treed ik op als coach, leer ik cliënten hun mindset veranderen en ondersteun ik de ouders en de omgeving van de cliënt. Ik vind het enorm boeiend om te zien hoeveel invloed onze gedachten en gevoelens hebben op ons functioneren. Ik schenk hier dan ook veel aandacht aan tijdens mijn begeleidingen.
Het individueel begeleiden van mama’s naar afgestemd opvoeden, voelt voor mij als een logische, natuurlijke toevoeging. Toen ik in 2011 voor het eerst mama werd, begon mijn ontdekkingsreis. Ik voelde vrij snel dat autoritair ouderschap niet bij ons gezin paste. Ook maakte onze dochter ons dat heel duidelijk. ;-)  Gaandeweg heb ik me verdiept in afgestemd opvoeden (via opleidingen en zelfstudie) en dat voelde als een verademing voor ons gezin. Voor mij vielen toen heel wat puzzelstukjes op zijn plek en gaandeweg groeide het verlangen om andere ouders hetzelfde te laten ervaren. Ondertussen is het, naast logopedie, mijn passie geworden om dit met andere gezinnen te delen via het ondersteunen van mama's op hun weg naar meer bewustwording, naar afgestemd opvoeden, naar meer verbinding met hun kinderen.

Rani Pelsmaekers


Rani is een enthousiaste, lieve en warme dame die zeer graag met kinderen werkt. Haar voornaamste doel is hen geruststellen en een veilige omgeving creëren waarin groeien mogelijk is. Ze werkt sinds 2017 in de praktijk. Zij is getrouwd met Jonas en is gek op haar viervoeter Ibo. Je kan bij haar alleen terecht voor logopedische therapie.